Dualarla uğurlandılar
Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak Hakk’ın rahmetine kavuşan Silahtarağa Mahallesi Muhtarı Ramazan Akgün ile yine, Hakk’ın rahmetine kavuşan Eyüpsultan Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Seçkin Turan’ın babası Yılmaz Turan’ın cenazeleri 2 Ocak 2020 Perşembe günü kaldırıldı.
Silahtarağa Mahallesi Muhtarı Ramazan Akgün’ün cenazesi Eyüpsultan Camii’nden ikindi namazından sonra kaldırılarak Eyüpsultan Mezarlığı’nda defnedildi. Cenaze törenine Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Eyüpsultan Belediyesi eski Başkanı Remzi Aydın, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, MHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Aydın Yırtıcı, Saadet Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Emre Ustaosmanoğlu, İSKİ Eyüpsultan Şube Müdürü Abdüsselam Altunkaynak, Kızılay Eyüpsultan İlçe Başkanı Hakan Nergis, meclis üyeleri, muhtarlar ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken cenazeye gelip, taziyelerini bildirdikten sonra Seçkin Turan’ın babası Yılmaz Turan’ın cenazesine katılmak üzere Alibeyköy’e gitti.
Muhtar Ramazan Akgün’ün tabutuna bir zamanlar formasını giydiği İstanbulspor forması ile Eyüpspor atkısı konuldu..
Muhtar Akgün’ün cenazesine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Eyüpsultan İlçe Başkan adayı Saim Diken ve bir çok seveni çiçek gönderdi.
Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi Seçkin Turan’ın babası Yılmaz Turan’ın da cenazesi Alibeyköy Merkez Camii’nde ikindi namazının ardından kaldırıldı. Cenaze Törenine Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Medya Haliç Olarak Muhtar Ramazan Akgün’e ve Yılmaz Turan’a Yüce Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
Beğendiyseniz, lütfen paylaşın.